Головна Новини Політика президент "Богдан хапався за голову, Тимошенко розстрілював президента поглядом": У Мережі з'явилося те саме "інтерв'ю" Зеленського "Росії 1"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Богдан хапався за голову, Тимошенко розстрілював президента поглядом": У Мережі з'явилося те саме "інтерв'ю" Зеленського "Росії 1"

Володимир Зеленський справді поспілкувався з журналістом російського телеканалу, але це було не "розгорнуте інтерв'ю"

15 грудня 2019, 20:00 comments5854
Поділіться публікацією:








"Богдан хапався за голову, Тимошенко розстрілював президента поглядом": У Мережі з'явилося те саме "інтерв'ю" Зеленського "Росії 1"

Російський пропагандистський телеканал "Росія 1" опублікував в Мережі сюжет про "нормандські переговори", які відбулися 9 грудня в Парижі. Саміту була присвячена солідна частина підсумкової тижневої програми "Москва. Кремль. Путін", але увагу в цьому випуску заслуговувала не сама розповідь російських журналістів з місця подій, а інтерв'ю президента України Володимира Зеленського, анонсоване на цьому тижні росСМИ.

Нагадаємо, сам український лідер спростував інформацію про те, що нібито давав масштабне інтерв'ю російським каналам. Про це він сказав в студії телеефіру "1+1" "Право на владу".

"Я не давав ніякого інтерв'ю російським журналістам, я тільки відповів на запитання одного з кореспондентів з російського каналу в коридорі Єлисейського палацу після завершення нормандської зустрічі. Але там було багато різних журналістів", — сказав президент.

Правда виявилася рівно посередині. Як з'ясувалося, Зеленський дійсно дав не інтерв'ю, а всього лише коментар — розгорнуту відповідь на одне поставлене запитання журналістки телеканалу "Росії 1". У той же час, цей коментар був ексклюзивним, оскільки інших ЗМІ поряд з російською журналісткою не було.

Автор сюжету програми звернув увагу на схвильовану поведінку членів команди Зеленського — голови офісу президента Андрія Богдана та його заступника Кирила Тимошенко.

"Після цього Кирило Тимошенко почав буквально розстрілювати Володимира Зеленського поглядом, всіляко даючи тим зрозуміти, що пора закінчувати. За голову схопився Андрій Богдан, але Зеленський продовжував спокійне спілкування з нашим телеканалом і сказав, що він думає про мінських домовленостях", — йдеться в сюжеті.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на думку офіційної Москви, прихід до влади в Україні Володимира Зеленського значно підвищує шанси того, що ситуація на Донбасі буде врегульована мирним шляхом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!