Головна Новини Політика президент Зеленський відповів Кернесу на його відмову закривати метро в Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів Кернесу на його відмову закривати метро в Харкові

Президент України Володимир Зеленський пригрозив меру Харкова кримінальною відповідальністю

16 березня 2020, 23:42 comments6922
Поділіться публікацією:
Зеленський відповів Кернесу на його відмову закривати метро в Харкові

Президент України Володимир Зеленський розповів, що очікує голів міських рад в Україні, які на місцевому рівні відмовляться виконувати умови дотримання карантину на прикладі мера Харкова Геннадія Кернеса, який позначив, що не стане закривати метрополітен. Про це український гарант повідомив у прямому ефірі політичного шоу "Свобода слова", передає прес-служба Офісу президента.

"Я дуже люблю Харків і, звичайно, прочитав, що заявив пан Кернес. Я думаю, що вся відповідальність за кожну людину, що заразилася, ляже на нього. Крім того я обережно додам, що якщо Геннадій Кернес буде порушувати закон, а він це вже починає робити, то його очікує кримінальна відповідальність", — уклав Володимир Зеленський.

Втім, ведучий ефіру знайшов слова самого Кернеса обґрунтованими, так як після розпорядження президента обмежити транспортний рух усередині міст, жителі України занепокоїлися, як же їм добиратися на роботу протягом всього часу, що триватиме карантин.

"Наше першочергове завдання — захистити людей від зараження коронавірусом. Є кілька варіантів, щоб добиратися на роботу: трамваї, тролейбуси, таксі і можна ще пішки. Ми повинні зберегти ту позитивну статистику, яка у нас є зараз в порівнянні з іншими країнами і тому прошу всіх поставитися з розумінням, враховуючи реальність загрози пандемії", — позначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український гарант Володимир Зеленський закликав Кабмін ввести екстрені заходи для протидії коронавирусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!