Головна Новини Політика президент Звернення Зеленського: мільйони робочих місць для заробітчан і нова партія медичної допомоги з Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Звернення Зеленського: мільйони робочих місць для заробітчан і нова партія медичної допомоги з Китаю

Зеленський розповів про бажання утримати заробітчан в Україну, нової партії медичної допомоги з Китаю та іншому

1 квітня 2020, 20:14 comments3667
Поділіться публікацією:
Звернення Зеленського: мільйони робочих місць для заробітчан і нова партія медичної допомоги з Китаю

Сьогодні, 1 квітня, президент України Володимир Зеленський традиційно звернувся до народу. Він розповів про бажання утримати колишніх заробітчан в Україні, про нову партію медичної допомоги з Китаю, про індексацію пенсій і виплати пенсіонерам і іншi моменти.

В Україну прибула нова партія медичної допомоги з Китаю, в якій десятки тисяч респіраторів і костюмів спецзахисту, 300 тисяч експрес-тестів, 100 тисяч тестів ПЛР і 100 тисяч пар захисних окулярів.

Президент України запропонував уряду розробити механізм створення додаткових мільйонів робочих місць для утримання заробітчан, якi повернулися в країну. А ще розповів про те, що Антимонопольний комітет щодня моніторить ціни на продукти.

Також Володимир Зеленський нагадав про прийнятi сьогодні Кабінетом міністрів виплати пенсіонерам та про індексацію пенсій з 1 травня. Наостанок президент закликав усіх залишатися вдома.

На момент публікації в Україні 669 осіб захворіли коронавірусом, з яких 17 померли, а 10 чоловік одужали. У всьому світі захворіли понад 900 тисяч осіб.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Моз заявили, що в 3 рази збільшили зарплату медпрацівникам, які борються з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!