Головна Новини Політика президент Зеленський записав зворушливе відеозвернення по обміну полоненими: "Ми повернемо всіх!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський записав зворушливе відеозвернення по обміну полоненими: "Ми повернемо всіх!"

Глава держави Володимир Зеленський, перебуваючи з робочим візитом на Закарпатті, зробив заяву за запланованим обміну українськими полоненими

16 квітня 2020, 14:13 comments2031
Поділіться публікацією:
Зеленський записав зворушливе відеозвернення по обміну полоненими: "Ми повернемо всіх!"

Український гарант Володимир Зеленський, будучи в Закарпатській області, заявив, що для нього сьогодні особливо радісний день, тому що додому повернуться з російського полону громадяни нашої країни, незалежно від їх статусу і професії. Про це передає прес-служба Офісу президента.

"Я радію, коли ми повертаємо і військових героїв, і політв'язнів, і звичайних громадян України, тому що для нас звичайні громадяни такі ж герої, тому що вони перебували у в'язниці і не зрадили національним інтересам нашої країни", — заявив Зеленський.

Також президент додав, що вже звільнені більшість українців, які перебували на території тимчасово-окупованих Луганської та Донецької областей, а зараз проводиться робота по звільненню громадян саме з частини Луганського регіону.

"І ця робота буде продовжуватися, тому що ми повертаємо всіх! І будемо боротися, поки кожен українець не повернеться додому", — сказав гарант.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні відбудеться черговий великий обмін військовополоненими між Україною і ОРДЛО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!