Головна Новини Політика президент Названа зарплата Зеленського в березні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа зарплата Зеленського в березні

В Держуправлінні справами повідомили, що у президента Володимира Зеленського немає будь-яких премій або надбавок

18 квітня 2020, 18:59 comments6444
Поділіться публікацією:
Названа зарплата Зеленського в березні

У березні український президент Володимир Зеленський отримав заробітну плату в розмірі 28 тис. грн. Стільки ж гарант заробив минулого місяця. Про це повідомляє "Страна УА".

Так, за даними Державного управління справами, зарплату Зеленського становить лише посадовий оклад – премій і надбавок не передбачено. На руки президент отримав 22 540 грн, оскільки з нарахованої суми було віднято 5 460 грн податків і зборів.

Нагадаємо, ряд політиків звинувачують президента України Володимира Зеленського в тому, що замість обіцяного обмеження зарплат чиновників 10 мінімальними зарплатами на постійній основі, це ввели виключно на період карантину. А членів наглядових рад нібито і зовсім не обмежують. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи обгрунтована критика.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рівень безробіття в 2020 році складе 9,4%, середньомісячна зарплата – 11 тисяч гривень. Про це свідчить оновлений макроекономічний прогноз для України на 2020 рік, виданий урядом Дениса Шмигаля. "Коментарі" разом з експертами розібралися в представлених цифрах і з'ясували, як зміняться макроекономічні показники в залежності від рішення МВФ за кредитом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!