Головна Новини Політика президент Лукашенко вважає, що позбавив людей від пневмоній з допомогою параду
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко вважає, що позбавив людей від пневмоній з допомогою параду

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, оперуючи статистикою, стверджує: в Мінську після параду захворюваність пневмонією впала в два рази

13 травня 2020, 10:40 comments2283
Поділіться публікацією:
Лукашенко вважає, що позбавив людей від пневмоній з допомогою параду

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів про наслідки переможного параду 9 травня, який в його країні провели, незважаючи на пандемію коронавірусу. Лукашенко, оперуючи статистикою, стверджує: в Мінську після параду захворюваність пневмонією впала в два рази. Президент переконаний, що це все завдяки тому, що люди перебували на свіжому повітрі.

"І я перехрестився — дай Бог, щоб ми і далі так по пневмоніям пройшлися", — так коментує захворюваність у своїй країні президент Білорусі.

Тим часом у Мережі активно коментують слова Лукашенка про парад, з іронією припускаючи, що "танки — найкращі ліки", і що "коронавірус боїться парадів".

Раніше ми повідомляли, що президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив лідерів країн-переможниць, що були у складі СРСР, для участі у видовищному військовому параді на честь 75-річного ювілею з Дня великої Перемоги. Так, крім українського президента, в Мінськ запрошений і голова держави-агресора Володимир Путін. У свою чергу прес-служба Зеленського зазначила, що у нього немає запланованих поїздок за кордон до закінчення карантину.

Також ми писали, що президент Білорусі Олександр Лукашенко дійсно навідріз відмовився зупиняти виробництво країни в цілях введення карантину, оскільки "це вб'є економіку країни".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!