Головна Новини Політика президент Рябошапка розповів про загадковий вплив Богдана на владу Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Рябошапка розповів про загадковий вплив Богдана на владу Зеленського

На думку екс-генпрокурора Руслана Рябошапки, чинний гарант Володимир Зеленський не переміг би на виборах без екс-голови Офісу президента Андрія Богдана

13 травня 2020, 21:05 comments3788
Поділіться публікацією:
Рябошапка розповів про загадковий вплив Богдана на владу Зеленського

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка висловив позицію, що Андрій Богдан зробив істотний вплив на перемогу для Володимира Зеленського в президентських виборах. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Новий час".

Так, на переконання Рябошапки, екс-глава Офісу президента Андрій Богдан "є архітектором перемоги на виборах" президента Зеленського і у нього було гарне бачення на перспективу.

"Якщо б не було Богдана, Зеленський не був би президентом", — переконаний колишній глава Офісу генерального прокурора.

Також він підкреслив, що чим менше ставало вплив Богдана, тим гіршою ставала ситуація з керованістю в державі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в лютому цього року Андрій Богдан був раптово знятий з посади голови Офісу президента, а його місце зайняв Андрій Єрмак, який за короткий термін встиг опинитися в центрі корупційного скандалу.

Після своєї відставки Богдан написав досить високопарний пост, позначивши відміну команди Зеленського від всіх інших президентів України, які були до нього.

"Але ми перемогли. Перемогли, щоб якісно змінити країну. Ми перезавантажили парламент, хоча критики говорили, що це неможливо. Ми привели в політику нових людей. Взяли стратегічні законопроекти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими "папередниками". Перезавантажили ЦВК і дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи", — зазначено в повідомленні Богдана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!