Головна Новини Політика президент «ВКонтакте» та «Однокласники» в Україні під питанням: чи продовжить Зеленський нові санкції
commentss НОВИНИ Всі новини

«ВКонтакте» та «Однокласники» в Україні під питанням: чи продовжить Зеленський нові санкції

Проект указу про санкції щодо російських соцмереж і веб-ресурсів "Mail.ru", "ВКонтакте" і "Однокласники" вже передали на підпис Зеленському

14 травня 2020, 10:10 comments1785
Поділіться публікацією:
«ВКонтакте» та «Однокласники» в Україні під питанням: чи продовжить Зеленський нові санкції

Президент України Володимир Зеленський має намір продовжити санкції щодо російських соцмереж і веб-ресурсів "Mail.ru", "ВКонтакте" і "Однокласники", які в даний момент заблоковані. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на джерело в Офісі президента.

Відомо, що проект указу про санкції вже передали на підпис Зеленському. Про точні терміни нового блокування джерело не повідомляє: передбачається, що нова заборона буде діяти ще три роки.

Нагадаємо, що термін дії попереднього указу, який забороняє роботу російських соцмереж і сервісів в Україні, закінчується вже в цю п'ятницю, 15 травня. Голоси українців щодо цього питання розділилися: згідно з опитуваннями соціологів, половина респондентів вважають, що соцмережі РФ варто повернути в Україну, і стільки ж людей впевнені, що цього робити не варто.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофімов не виключає того, що нинішній глава держави Володимир Зеленський піде на другий президентський термін.

Також нагадаємо, що понад 45% українців, опитаних в рамках останнього соціологічного опитування центру ім. Разумкова, знову підтримали б чинного гаранта Володимира Зеленського, якби чергові президентські вибори пройшли в найближчу неділю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!