Головна Новини Політика президент В The New York Times з'явилася авторська колонка Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В The New York Times з'явилася авторська колонка Зеленського

Колонка Зеленського в The New York Times вийшла під назвою “Я очікував війни. Я не очікував імпічменту Трампа або пандемії"

21 травня 2020, 13:40 comments1897
Поділіться публікацією:
В The New York Times з'явилася авторська колонка Зеленського

Вчора, 20 травня, в американському виданні The New York Times з'явилася колонка президента України Володимира Зеленського. У публікації президент підбив підсумки свого першого року в кріслі глави держави.

Колонка Зеленського вийшла під назвою “I Expected War. I Did not Expect Trump's Impeachment or a Pandemic" ("Я очікував війни. Я не очікував імпічменту Трампа або пандемії". Лідер України зізнається: ніколи не думав, що бути президентом легко.

“Раніше я працював в комедійному жанрі і займався продюсуванням. Команда, яку я привів, складалася з розумних, енергійних, здібних і відданих людей. Але багатьом з них не вистачало політичного досвіду. Ми мали великі надії і взяли на себе жорстке зобов'язання поліпшити становище нашої країни, але зіткнулися з важкими умовами — як всередині, так і на світовій арені", — пише Зеленський.

Президент України перераховує в авторській колонці ті виклики, з якими він зіткнувся за рік: скандал з переговорами і імпічментом Трампа, війну на Донбасі, звільнення полонених і боротьбу з коронавірусом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент України Володимир Зеленський, розповідаючи про свої перші 12 місяців на посаді глави держави, визнав, що став менше довіряти людям і став більш жорстким. Про це він розповів у фільмі "Рік президентства Зеленського". За словами гаранта, причиною цього стали недобросовісні люди, які прийшли в політику не за тим, щоб змінювати країну на краще, а працювати виключно для себе. Також український президент підкреслив, що лише шкодує, що не став ставитися до таких людей більш вимогливо ще раніше.

Також ми писали, що перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофімов не виключає того, що нинішній глава держави Володимир Зеленський піде на другий президентський термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!