Секс-скандал Яременка: стало відомо, коли "слуги" визначать майбутнє нардепа в Раді

У фракції хочуть провести "політичну розмову"

Фракція "Слуга народа" у Верховній Раді розгляне ситуацію навколо їх колеги Богдана Яременка, якого викрили в інтимному листуванні під час засідання парламенту, передає "Украинформ".

"Ми планували на четвер (7 листопада - ред.). Але знову ж таки будемо визначатися чи будуть депутати в достатній кількості у Києві. Тому ще є різні комітети, є міжнародна діяльність тощо", - заявив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

Нардеп додав, що члени фракції зможуть висловити свою особисту думку, оскільки це буде "політична розмова".

"Ми планували на четвер. Але знову ж таки будемо визначатися чи будуть депутати в достатній кількості у Києві. Тому ще є різні комітети, є міжнародна діяльність тощо", - пояснив нардеп.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше ЗМІ оприлюднили листування Богдана Яременка з жінкою, яка надає інтимні послуги. Пізніше нардеп заявив, що це була спланована провокація з метою дізнатися, як і коли журналісти знімають листування парламентарів в смартфонах. Потім Яременко вибачився перед родиною, фракцією і президентом. Наступного день спливла інформація, що вибачитися нардепу запропонував пранкер "Джокер", який листувався з нардепом під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

Журналісти закликали Яременка пройти дослідження на детекторі брехні.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що скандал буде обговорюватися на найближчому засіданні фракції і будуть розглянуті три сценарії наслідків для нардепа.

Сам Яременко на засіданні Ради назвав публікацію його інтимного листування порушенням закону.