Головна Новини Політика рада Заява Яременко про відставку: "Спасу від себе український парламентаризм"
commentss НОВИНИ Всі новини

Заява Яременко про відставку: "Спасу від себе український парламентаризм"

Нардеп склав з себе повноваження голови комітету у міжнародних справах

1 листопада 2019, 19:32 comments4118
Поділіться публікацією:
Заява Яременко про відставку: "Спасу від себе український парламентаризм"

Сьогодні ввечері глава комітету з міжнародних справах Богдан Яременко, який днями став героєм секс-скандалу, написав заяву про відставку. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у "Фейсбук".

Яременко з іронією аргументував своє рішення тим, що хоче врятувати український парламентаризм від себе самого. "Написав, бо через Давида Арахамію мені передали, що для трьох фракцій буде достатньо, якщо до 19:00 я сам повідомлю про свою відставку в пості "Фейсбуку". Копію заяви, щоб заспокоїти Давида і три парламентські фракції, я виставлю в коментарях трохи пізніше", — пише Богдан Яременко, обіцяючи виставити документ до 23:00.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше ЗМІ оприлюднили листування Богдана Яременка з жінкою, яка надає інтимні послуги. Пізніше нардеп заявив, що це була спланована провокація з метою дізнатися, як і коли журналісти знімають листування парламентаріїв в смартфонах. Проте пізніше Яременко вибачився перед родиною, фракцією і президентом. На наступний день спливла інформація, що вибачитися нардепу запропонував пранкер "Джокер", який листувався з нардепом під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

Журналісти закликали Яременко пройти дослідження на детекторі брехні. А голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що скандал буде обговорюватися на найближчому засіданні фракції, де будуть розглянуті три сценарії наслідків для нардепа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!