У "Слузі народу" відповіли вигнаній Скороход на "5 тис. дол у конвертах"

Нардеп розповіла про наслідки для суспільства

Виключений з фракції "Слуга народу" депутат Ганна Скороход має надати факти отримання нардепами зарплат у конвертах, оскільки без доказів її слова виглядають як помста своїм колишнім колегам. Про це заявила народний депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук, коментуючи резонансне висловлювання колишньої колеги по фракції.

"Значить якщо є люди, які голосують проти або утримуються від голосування за той чи інший закон – це означає, що вони не отримують зарплату в конвертах, так? Ні, давайте ми будемо говорити фактами. Пані Скороход також мала надати факти, якщо вона каже, що такі зарплати в конвертах є", - сказала Верещук, додавши, що їй невідомо про такі факти.

Нардеп наголосила, що сама голосує не за всі законопроекти і публічно їх критикує.

"І це жодним чином не впливає ні на які розмови. Тому факти – це дуже важливо. Тому що на сьогоднішній день це виглядає як помста фракції або тим людям, які керують фракцією. А я не хочу брати в цьому участь і закликаю вас всіх робити так само. Тому що насправді це лише битва пліток і чуток і нічого хорошого це не принесе ані фракції, ані суспільству", - підсумувала Верещук.

Як повідомляв сайт "Коментарі", сьогодні, 15 листопада, фракція "Слуга народу" у Верховній Раді виключила зі своїх лав Ганну Скороход та Антона Полякова. Обидва нардепи заявили про політичну розправу за незгоду з позицією керівництва фракції.

Ганна Скороход пізніше заявила, що народні депутати від "Слуги народу" отримують зарплату в конвертах по 5 тис. дол.