Головна Новини Політика рада У Раді черговий «слуга» приніс присягу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді черговий «слуга» приніс присягу

Нардеп Санченко пройшов до парламенту на дострокових виборах за списком партії «Слуга народу»

17 січня 2020, 11:39 comments1468
Поділіться публікацією:
У Раді черговий «слуга» приніс присягу

Сьогодні, 17 січня, у Верховній Раді Олександр Санченко приніс присягу народного депутата України. Церемонія відбулася на початку ранкового засідання парламенту, повідомляють "Коментарі".

"ЦВК зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, Санченко Олександра Володимировича, включеного до виборчого списку "Слуги народу". Відповідно перед вступом на посаду народний депутат приймає присягу перед ВРУ", — заявив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Олександр Санченко 1988 р. н. проживає в місті Києві, безпартійний, включений у виборчий список партії "Слуга народу" під №137. Він є директором з урядових відносин та корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 16 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Олександра Санченко народним депутатом України.

Зазначимо, Санченко зайняв місце Ірини Венедиктової, яка раніше склала депутатські повноваження у зв'язку з призначенням на посаду керівника Державного бюро розслідувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!