Головна Новини Політика рада Парламент до лютого пішов на канікули
commentss НОВИНИ Всі новини

Парламент до лютого пішов на канікули

Депутати пішли на канікули

17 січня 2020, 14:43 comments1942
Поділіться публікацією:
Парламент до лютого пішов на канікули

Сьогодні парламент закрив останнє засідання другої сесії  Ради і повернеться до сесійної зали тільки 4 лютого, пише “Українська правда".

Наступного тижня депутати працюватимуть з виборцями. Спікер парламенту зазначив, що друга сесія завершить свою роботу 24 січня.

Також він розповів, що сьогодні на засіданні Ради було затверджено календарний план третьої сесії, яка триває від 4 лютого по 17 липня 2020 року.

Крім того, з лютого по липень заплановано 12 пленарних засідань, і 7 тижнів народні обранці працюватимуть у комітетах, 5 тижнів – з виборцями.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 16 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Олександра Санченко народним депутатом України.

Зазначимо, Санченко зайняв місце Ірини Венедиктової, яка раніше склала депутатські повноваження у зв'язку з призначенням на посаду керівника Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, що уряд буде працювати у штатному режимі до того, як президент Володимир Зеленський "прийме політичне рішення". Гончарук вибачився за те, що міністри запізнилися на годину запитань до уряду, тому що це було пов'язано з тим, що він написав заяву на звільнення. Також він розповів про те, що його заява "оформлена згідно з Конституцією і написана на ім'я голови парламенту, а у Володимира Зеленського є право внести його до парламенту в будь-який момент".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!