Головна Новини Політика рада Поки Тимошенко говорила з трибуни Ради, «слуга народу» обговорював її «пластику» у листуванні з дружиною, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки Тимошенко говорила з трибуни Ради, «слуга народу» обговорював її «пластику» у листуванні з дружиною, - ЗМІ

Журналісти зняли, як нібито «слуга народу» Олександр Кабанов переписується під час засідання про зовнішність Юлії Тимошенко

5 лютого 2020, 13:06 comments14761
Поділіться публікацією:








Поки Тимошенко говорила з трибуни Ради, «слуга народу» обговорював її «пластику» у листуванні з дружиною, - ЗМІ

В мережі опублікована "порція" свіжого листування нардепів під час засідань Верховної Ради. Так, нібито народний депутат від партії "Слуга Народу" Олександр Кабанов обговорював в месенджері зі своєю дружиною, як змінився зовнішній вигляд нардепа Юлії Тимошенко, ВО "Батьківщина". Відео оприлюднило TK Media.



Повідомляється, що Кабанов листується зі своєю дружиною під час засідання депутатів. І поки Тимошенко виступає за трибуною парламенту – "слуга" помітив у неї "свіжу пластику". На питання Яни (за даними медіа – дружини Кабанова), "слуга народу" заявив так: "А у нас тут Юлія Володимирівна зі свіжою пластикою", а потім додав — "Гарна".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що журналісти оприлюднили відео нібито листування політиків Іллі Киви і російського депутата Володимира Жириновського, де обговорюється можливість "налагодити взаємини" між країнами. На відео нібито Кива друкує повідомлення, що містить ненормативну лексику: "В Раду прийшов гом**-прем'єр зі своїм п****ським урядом, країну с*** прос*али і з цими п****ами шансів відновити економіку і взаємовідносини немає". Пізніше Кива прокоментував листування з Жириновським і пожартував, що "це був Дід Мороз".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!