Головна Новини Політика рада Нардепи проведуть в Раді «всеношну»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи проведуть в Раді «всеношну»

Депутати будуть розглядати в Раді до ранку законопроект про ринок землі

5 лютого 2020, 13:12 comments1709
Поділіться публікацією:
Нардепи проведуть в Раді «всеношну»

Парламент завтра приступить до розгляду законопроекту №2178-10, який знімає заборону на продаж земель сільськогосподарського призначення. Працювати народні обранці готові до упору, орієнтовно голосування триватиме до 4 ранку п'ятниці. Про це розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, пише "Еспрессо".

За його словами, депутати готові "голосувати за землю", але скільки на це потрібно часу не відомо.

"Прогнозую, що голосування закінчиться десь  о 3-4 годині ранку, це можна буде назвати "земельна ніч", — сказав політик.

Голова фракції зазначив, що народні обранці точно не встигнуть проголосувати за один день, а також не виключив блокування трибуни і мітинги.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада підтримала законопроект про ринок землі у першому читанні. "За" проголосували 240 народних депутатів: 227 — від "Слуги народу" та 13 позафракційних.

Як повідомляв сайт "Коментарі", депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що на сьогодні законопроект про ринок землі занадто сирий і потребує доопрацювання. Зокрема, мова йде про норму, яка дозволяє придбати "в одні руки" до 200 тис. га землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!