Головна Новини Політика рада У Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Ситника з посади керівника НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Ситника з посади керівника НАБУ

Нардепи вирішили відправити главу НАБУ Артема Ситника у відставку

7 лютого 2020, 22:35 comments1892
Поділіться публікацією:
У Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Ситника з посади керівника НАБУ

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про звільнення керівника Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) з посади. Про це у своєму Telegram-каналі написав народний депутат Олексій Гончаренко.

Нардеп зазначив, що спочатку підписи під документом поставили 221 депутат, але пізніше деякі їх відкликали і зараз документ підписаний 216 нардепами.

Раніше "Коментарі" писали, що глава НАБУ Артем Ситник повідомив, що детективи Бюро, які будуть розслідувати кримінальні провадження про злочини під час акцій протесту в Києві в листопаді 2013 року – лютому 2014 року, не вивчили матеріали справ. "Це 15 тис. томів. Проблема в тому, що пройшло 5 років, а не розслідувані справи Генеральною прокуратурою, і зараз вони передаються. Я не можу сказати, що за цей період, поки вони знаходяться у нас, детективи вивчили 15 тис. томів", — сказав Ситник.

Також ми писали, що Ситника внесли в базу НАПК після рішення Рівненського апеляційного суду, який відхилив скаргу захисту керівника НАБУ, чим остаточно визнав чиновника винним у скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-5 КУпАП (порушення встановлених законом обмежень на отримання подарунків).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!