Головна Новини Політика рада Зеленський вимагає скликати позачергове засідання Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вимагає скликати позачергове засідання Верховної Ради

Президент України Володимир Зеленський на позачерговому засіданні парламенту хоче зайнятися кількома законопроектами

28 лютого 2020, 21:03 comments2909
Поділіться публікацією:
Зеленський вимагає скликати позачергове засідання Верховної Ради

Президент України Володимир Зеленський вимагає скликати позачергове засідання Верховної Ради. Лист з відповідною вимогою він надіслав голові парламенту Дмитру Разумкову. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначається, що президент під час позачергового засідання хоче обговорити кілька законопроектів, питання відносно Кабінету міністрів України, а також він хоче заслухати звіт про діяльність правоохоронних органів.

Раніше "Коментарі" писали, що Володимир Зеленський підтвердив журналістам, що мав зустріч з Сергієм Тігіпком, якого в ЗМІ називають головним претендентом на посаду нового прем'єр-міністра України.

Крім того, в соцмережах і ЗМІ не вщухають розмови про нібито швидку відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Посилаючись на власні джерела, ряд видань назвали ймовірних претендентів на посаду голови Кабміну.

Так, одним з основних кандидатів журналісти називають бізнесмена і колишнього політика Сергія Тігіпка, який очолював у 2002-2004 роках Національний банк, а в 2010-2012 роках був віце-прем'єром з питань соціальної політики в уряді Миколи Азарова. Додамо, що другим кандидатом на місце Гончарука в ЗМІ названий Валерій Хорошковський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!