Головна Новини Політика рада "Зеленський не блефує": Стефанчук підтвердив позачергові збори Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський не блефує": Стефанчук підтвердив позачергові збори Верховної Ради

Представник президента сказав, що Зеленський підтвердив свою участь в сесії парламенту 4 березня

2 березня 2020, 23:57 comments2182
Поділіться публікацією:
"Зеленський не блефує": Стефанчук підтвердив позачергові збори Верховної Ради

Представник президента Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук підтвердив, що глава держави буде присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради, яке він ініціював на 4 березня. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на прямий ефір передачі "Свобода слова".

"Відповідь на питання: "чи президент?" мені поставили перед цим. Я буквально тільки що з ним зв'язався. Він сказав: "Так, я буду". Це абсолютно нормально. Адже президент теж хоче бачити, яким чином здійснюється те, що він мав право ініціювати", — заявив Стефанчук, будучи гостем студії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український гарант Володимир Зеленський направив спікеру Верховної Ради листа з вимогою скликати народних депутатів на позачергове засідання, щоб переконатися в ефективності роботи декількох законопроектів і роботі правоохоронної системи.

Що стосується майбутніх змін у Кабміні на цьому тижні, то експерти також бачать передумови для них саме на цій позаурочної сесії.

"ЗМІ вже навіть називають прізвище нового прем'єра, який входить в орбіту Ахметова (йдеться про віце-прем'єра Шмыгале, який у свій час очолював Бурштинську ТЕС холдингу ДТЕК – прим. ред.). Також висока ймовірність відставки глави НАБУ Ситника і генпрокурора Рябошапки. У Раді з минулого тижня йде процес збору підписів голосів за дані відставки. Тут складніше прогнозувати, але ймовірність ротації також велика", – каже політичний аналітик Денис Гороховський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!