"Своїх не кидаємо": Тищенко розповів про нову роль для Гончарука

За словами нардепа Миколи Тищенка, відставка прем'єра Олексія Гончарука - це був запит народу, адже колишній уряд вчинив непрощенні для суспільства помилки

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко висловив свою думку щодо відставки прем'єра Олексія Гончарука та його подальшої долі у владі. Про це передає Telegram-канал PavlovskiyNews.

За словами Тищенка, відставка прем'єра - це був запит народу, адже колишній уряд вчинив непрощенні для суспільства помилки.

“Тому ми сьогодні виправляємо ці помилки. Президент представив кандидатуру нового прем'єр-міністра. Це досить цікава людина, мені доводилося стикатися з ним вже на його посаді віце-прем'єра. Дуже сильний, енергійний. Він, мені здається, людина слова і людина справи. Подивимося, що буде далі, але кредит довіри в мене до нього є", - говорить Микола Тищенко.

Обранець народу також повідав про те, що поки Гончаруку не запропонували нову посаду, але він залишиться в команді "Слуги народу". Мовляв, своїх у фракції не кидають.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Мережі сьогодні з'явилася заява прем'єра Олексія Гончарука про звільнення.

Нагадаємо, в руки журналістів напередодні сесії парламенту, яку скликав президент Володимир Зеленський, також потрапила "шпаргалка" по перезавантаженню Кабміну, нібито призначена для нардепів фракції "Слуга народу". В документ "Новий уряд: в кроці від затвердження" мова йде про те, як правильно аргументувати вибір того чи іншого кандидата. Також, завдяки можливій "шпаргалці" "слуги народу" мають підказку, як варто оцінювати політику нового Кабміну.