Головна Новини Політика рада "Своїх не кидаємо": Тищенко розповів про нову роль для Гончарука
commentss НОВИНИ Всі новини

"Своїх не кидаємо": Тищенко розповів про нову роль для Гончарука

За словами нардепа Миколи Тищенка, відставка прем'єра Олексія Гончарука - це був запит народу, адже колишній уряд вчинив непрощенні для суспільства помилки

4 березня 2020, 12:10 comments2659
Поділіться публікацією:
"Своїх не кидаємо": Тищенко розповів про нову роль для Гончарука

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко висловив свою думку щодо відставки прем'єра Олексія Гончарука та його подальшої долі у владі. Про це передає Telegram-канал PavlovskiyNews.

За словами Тищенка, відставка прем'єра — це був запит народу, адже колишній уряд вчинив непрощенні для суспільства помилки.

“Тому ми сьогодні виправляємо ці помилки. Президент представив кандидатуру нового прем'єр-міністра. Це досить цікава людина, мені доводилося стикатися з ним вже на його посаді віце-прем'єра. Дуже сильний, енергійний. Він, мені здається, людина слова і людина справи. Подивимося, що буде далі, але кредит довіри в мене до нього є", — говорить Микола Тищенко.

Обранець народу також повідав про те, що поки Гончаруку не запропонували нову посаду, але він залишиться в команді "Слуги народу". Мовляв, своїх у фракції не кидають.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Мережі сьогодні з'явилася заява прем'єра Олексія Гончарука про звільнення.

Нагадаємо, в руки журналістів напередодні сесії парламенту, яку скликав президент Володимир Зеленський, також потрапила "шпаргалка" по перезавантаженню Кабміну, нібито призначена для нардепів фракції "Слуга народу". В документ "Новий уряд: в кроці від затвердження" мова йде про те, як правильно аргументувати вибір того чи іншого кандидата. Також, завдяки можливій "шпаргалці" "слуги народу" мають підказку, як варто оцінювати політику нового Кабміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!