Головна Новини Політика рада Гончаренко - Зеленському: "Пиши заяву і йди геть!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко - Зеленському: "Пиши заяву і йди геть!"

Скандальний екс-нардеп пояснив, чому нардепи від "Євросолідарності" не стали голосувати за відставку Гончарука

4 березня 2020, 17:38 comments9896
Поділіться публікацією:
Гончаренко - Зеленському: "Пиши заяву і йди геть!"

Народні депутати від партії "Європейська солідарність" утрималися під час голосування за відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука, тому що їх вимога, щоб у відставку пішов глава держави Володимир Зеленський. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив екс-нардеп Олексій Гончаренко.

"Такі як Гончарук не з неба спустилися, їх в уряд за руку привіз Зеленський. Саме Зеленський допустив, що в бюджеті величезна діра. що на митницях збирають хабарі, замість того, щоб поповнювати державний бюджет. Це він вустами своїх депутатів пропонує бабусі продати собаку, щоб заплатити за тарифами за газ, це він привів сюди судимого ґвалтівника неповнолітніх та інших людей, які нікому не були відомими і зробив їх урядом. Тому депутати від "Євросолідарності" проголосували б за відставку Зеленського", — зазначив Гончаренко.

Також політик зазначив, що президент повинен залишатися чесним і не шукати "цапа-відбувайла" у вигляді Гончарука та інших міністрів, а визнати свою неспроможність як керівника держави.

"Не треба тут розповідати всім, який ти молодець. Ти не молодець, бери папір, пиши заяву і йти геть!" — уклав Гончаренко, додавши, що опозиція у вигляді парламентаріїв від "Євросолідарності" буде голосувати проти і другого уряду, який збирає чинний український гарант.

Нагадаємо, портал "Коментарі" веде пряму трансляцію з залу засідання Верховної Ради, де сьогодні вирішується доля держави на позачерговому засіданні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!