Головна Новини Політика рада "Голос" назвав міністрів Шмигаля "урядом Януковича" і покинули зал Верховної Ради всім складом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Голос" назвав міністрів Шмигаля "урядом Януковича" і покинули зал Верховної Ради всім складом

Олександра Устінова жорстко розкритикувала старих політиків у списку "нових облич" Кабміну Дениса Шмигаля

4 березня 2020, 19:57 comments4827
Поділіться публікацією:
"Голос" назвав міністрів Шмигаля "урядом Януковича" і покинули зал Верховної Ради всім складом

Народний депутат від партії "Голос" Олександра Устінова, ознайомившись зі списком міністрів, які входять в новий уряд Дениса Шмигаля, позначила його "контрреволюцією" режиму, проти якого українці стояли на Майдані в 2014 році. Про це вона заявила на позачерговому засіданні Верховної Ради, на якому присутній і президент Володимир Зеленський.

"Але ця контрреволюція під масками нових осіб. Так хто ці нові обличчя? Я зараз вам розповім. Нам намагаються "продати" нового міністра охорони здоров'я, який уже був на цій посаді при Януковичі. Нам намагаються сказати, що нове обличчя — це пан Гутцайт, якого ви ж вигнали зі списку, тому що він був надто "зашквареним", але тепер пустили в уряд. У нас новий міністр соцполітики — людина, яку свого часу призначав Віктор Янукович як главу центру зайнятості", — обурено звернулася до нардепам від "Слуги народу" Устинова.

Усього ж нардеп від "Слуги народу" розкритикувала вибір Шмигаля на посаду міністра внутрішніх справ — Арсена Авакова. На її думку, парламентаріям повинно бути соромно його підтримувати своїми голосами після звинувачення волонтерів та ветеранів АТО у справі про вбивство Павла Шеремета.

"Тому я хочу сказати одне: фракція "Голос" не буде підтримувати цей цирк і формування уряду Януковича", — уклала Устинвоа і в повному складі з однопартійцями вийшла з залу Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нового главу уряду Дениса Шмигаля не підтримала і народний депутат від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко, яка звинуватила його у сексизмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!