Головна Новини Політика рада Коронавірус атакує нардепів: хто заразився у Верховній Раді України
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус атакує нардепів: хто заразився у Верховній Раді України

Член фракції "Слуга народу" Олександр Качура розповів, скільком нардепам вже підтвердили зараження коронавірусом і хто перебуває в групі ризику

6 квітня 2020, 16:55 comments3112
Поділіться публікацією:
Коронавірус атакує нардепів: хто заразився у Верховній Раді України

Коронавірус, яким в Україні захворіло понад 1300 осіб, атакує і народних депутатів в Україні. Діагноз офіційно підтвердили вже вісьмом, повідомляє член фракції "Слуга народу" Олександр Качура.

За його словами, серед інфікованих колег — Віталій Борт, Ігор Кисельов, Олександр Лукашев (ОПЗЖ), Ватрас Володимир ("Слуга народу"), а також позафракційні Скороход Ганна і Сергій Рудик. Двом парламентаріям на даний момент вдалося перемогти коронавірус: це Сергій Шахов ("Довіра") і "слуга народу" Руслан Горбенко.

За словами Качури, вдалося встановити, що інфікована Скороход контактувала, як мінімум, з Гео Леросом, Ігорем Васильківським, Олександром Санченко, Ольга Саладуха (фракція "Слуга народу"), а також Володимиром В'ятровичем, Ахтемом Чийгозом і Ніною Южаниной ("Європейська солідарність").

Раніше "Коментарі" повідомляли, що сьогодні в Україні стартував перший день карантину за новими, більш жорсткими правилами. Відтепер категорично заборонено перебувати на вулиці в складі груп більше двох осіб (за винятком переміщення з дітьми), гуляти в парках, на спортивних та дитячих майданчиках.

Крім того, станом на 9:00 понеділка, в нашій країні лабораторно підтвердили ще 68 випадків COVID-19. Таким чином, на ранок понеділка інфіковані 1319 наших співгромадян. За інформацією міністерства, 38 осіб померли від ускладнень, які викликав коронавірус. Однак 28 людина перемогли COVID-19: після повторних досліджень в їх крові вірус не виявили. Антирейтинг захворюваності очолюють Київ, Чернівецька область, а також Тернопільську та Івано-Франківський регіони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!