Головна Новини Політика рада "Рада збереться на цьому тижні, але "антиколомойський закон" чіпати не буде", - Комітет ВР з фінансів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рада збереться на цьому тижні, але "антиколомойський закон" чіпати не буде", - Комітет ВР з фінансів

За словами голови комітету з фінансів Данила Гетманцева, гучний банківський закон буде розглянуто не раніше, ніж через тиждень

27 квітня 2020, 15:55 comments2421
Поділіться публікацією:
"Рада збереться на цьому тижні, але "антиколомойський закон" чіпати не буде", - Комітет ВР з фінансів

Гучний законопроект №2571-д щодо вдосконалення механізмів регулювання банківської діяльності народні депутати будуть розглядати протягом тижня або двох, прийнявши до відома 300 поправок з більш ніж 16 тисяч. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на голову комітету парламенту з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

"Орієнтовно, з урахуванням норми регламенту щодо ознайомлення депутатів з таблицею всіх поправок, яка є дуже великою, в зал він може потрапити і бути розглянутим протягом тижня-двох", — уклав депутат.

Також він додав, що розгляд законопроекту може початися наступного тижня і зайняти день-півтора роботи парламенту.

"Якщо ми застосуємо спеціальну процедуру і законопроект буде розглянуто в день, максимум — півтора", — підсумував Гетманцев.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, які несе перспективи ухвалення "антиколомойского законопреокта" для українських банків.

"Головний ляльковод вітчизняного політикуму задіяв всі інструменти протидії. 5 тисяч поправок – це не жарт. Маски зірвано. Клани позначені. Слуги народу, очевидно, розділяться остаточно. Ігор Валерійович без бою не здасться. "ПриватБанк" – це його "золота фішка". І тут він за ціною не постоїть, – упевнений аналітик, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. – Варто зауважити, що ми спостерігаємо тільки перший акт трагікомедії. Будуть ще проплачені мітинги, після зняття карантину. Будуть суди... Словом, буде задіяний весь легальний і напівлегальний механізм опору. Тут торг і компроміси не пройдуть".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!