Головна Новини Політика рада У 72 рази менше: до антиколомойського закону скоротили число поправок
commentss НОВИНИ Всі новини

У 72 рази менше: до антиколомойського закону скоротили число поправок

Народні депутати будуть розглядати близько 230 поправок з поданих 16 тисяч

4 травня 2020, 21:25 comments2028
Поділіться публікацією:
У 72 рази менше: до антиколомойського закону скоротили число поправок

Народні депутати України будуть розглядати у другому читанні всього близько 230 поправок до фінальної версії так званого антиколомойского закону №2571-д про банках-банкрутах замість поданих рекордних 16586. Про це повідомили заступник голови фінансового комітету Верховної Ради України, народний депутат Ярослав Железняк на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, серед всіх авторів 16 тисяч поправок тільки один народний депутат наполіг на своїх поправках. Він розповів, що пані Гриб наполягла на своїй поправці, а всі інші "забули або не наполягали". Таким чином, поправок до так званого антиколомойскому закону приблизно в 72 рази менше, ніж спочатку.

Президент України Володимир Зеленський підписав законпроти зловживання поправок до законопроектів 25 квітня, а народні депутати взяли його у Верховній Раді ще 16 квітня.

Наприкінці березня Верховна Рада прийняла законопроект про ринок землі і підтримала в першому читанні так званий антиколомойский закон, на яких наполягають МВФ для передачі кредиту Україні.

Як повідомляв портал "Коментарі", Володимир Зеленський в традиційному зверненні розповів про другому етапі медичної реформи в Україні та перспективи завершення карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!