Головна Новини Політика рада Разумков підписав "антиколомойський закон" і передав Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков підписав "антиколомойський закон" і передав Зеленському

Спікер ВР Дмитро Разумков поставив свій підпис під прийнятим нардепами законі про банки і, згідно з процедурою, направив на підпис гаранта Володимиру Зеленському

21 травня 2020, 16:45 comments1925
Поділіться публікацією:
Разумков підписав "антиколомойський закон" і передав Зеленському

Голова парламенту Дмитро Разумков підписав закон про внесення змін в законодавчі акти України щодо вдосконалення механізмів регулювання банківської діяльності (№2571-д) і направив його на підпис президенту Володимиру Зеленському. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, Верховна Рада 13 травня прийняла в другому читанні і в цілому законопроект про внесення змін до законодавчих актів України щодо вдосконалення механізмів регулювання банківської діяльності (№2571-д), необхідний для укладення нової програми з Міжнародним валютним фондом.

Прийняття закону є останньою з попередніх умов укладення нового договору з МВФ. Закон, зокрема, встановлює неможливість повернення неплатоспроможних банків колишнім власникам.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що політичні та економічні експерти передбачили можливі наслідки роботи так званого "антиколомойського закону".

"Антиколомойський закон нарешті прийнятий. Але це треба було робити раніше! – впевнений політексперт, директор Communication groupВолодимир Манько. – У турборежимі або в процедурою ad hoc (латинська фраза, що означає "спеціально для цього", "з особливої нагоди" — прим. ред.) наприклад. Зволікання призвело до зміни програми фінансування України за EFF у stand-by, а це – менші гроші на більш короткий час. У кризу чергу до МВФ вишикувалася чимала, адже багатьом потрібні дешеві ресурси".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!