Головна Новини Політика Скандали.Політика «Неприйнятно!»: у «Слуги народу» відреагували на різку заяву ексрадника Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

«Неприйнятно!»: у «Слуги народу» відреагували на різку заяву ексрадника Порошенка

У партії «Слуга народу» прокоментували слова Юрія Бірюкова про військових ЗСУ, яких той назвав «виродками» через голосування за Зеленського

17 лютого 2020, 13:47 comments2111
Поділіться публікацією:
«Неприйнятно!»: у «Слуги народу» відреагували на різку заяву ексрадника Порошенка

У партії "Слуга народу" відповіли на слова волонтера та ексрадника експрезидента Петра Порошенка Юрія Бірюкова, який днями назвав військових Збройних сил України "виродками" через те, що обрали Володимира Зеленського президентом. Про це йдеться на сторінці партії у Facebook.

"Сьогодні знову лунають образи в бік військовослужбовців. І це роблять люди, пов’язані з колишнім Верховним Головнокомандувачем країни. Це неприйнятно!" — вважає голова партії Олександр Корнієнко.

За його словами, наразі у країні знову лунає "мова ненависті". Тож "слуги" пропонують посилити відповідальність за образи та наклеп у бік ЗСУ.

Нагадаємо, колишній радник екпрезидента України Петра Порошенка, волонтер Юрій Бірюков назвав бійців Збройних сил України, які віддали голос на президентських виборах за чинного гаранта, "виродками". Зазначимо, що так Бірюков відізвався на пропозицію влади спільно з ОБСЄ і так званими "ЛДНР" патрулювати територію ООС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Слуги народу" визначилися з ідеологією та обрали "третій шлях".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!