Головна Новини Політика Скандали.Політика "Сонячна ферма": Аваков грав в смартфоні у відому гру під час засідання Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сонячна ферма": Аваков грав в смартфоні у відому гру під час засідання Кабміну

Глава МВС Арсен Аваков по-своєму застосовує функцію "держава в смартфоні"

19 березня 2020, 17:59 comments3539
Поділіться публікацією:
"Сонячна ферма": Аваков грав в смартфоні у відому гру під час засідання Кабміну

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання уряду за екстреним питань карантину був помічений за грою в "Ферму", яка дуже популярна серед користувачів смартфонів. Про це передає "24 канал", опублікував курйозне відео.

"Віртуальний картопля сам себе не посадить", — іронічно підписаний ролик з "компроматом" на беззмінного міністра МВС.

Відзначається, що на засідання Аваков прийшов з антисептиком, яким спочатку побризкав руки глави МЗС Дмитра Кулеби, що сидів поруч з ним, продезінфікував і себе і взяв у власних віртуальних грядок.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава МВС Арсен Аваков, який регулярно піддається громадській критиці за провал поліцейської реформи, категорично спростував такі звинувачення і навів низку прикладів, які вказують на ефективність правоохоронної системи в країні.

"Сподіваюся, ці показники позначаться і на суспільних настроях. Дадуть українцям підстави не для паніки і засмучення, а для здорового оптимізму і впевненості в майбутньому", — резюмував Арсен Аваков, відзвітувавши перед народними депутатами і українцями в цілому.

Відзначимо, що в свою чергу, решта уряду активно шукає способи виходу із ситуації, яка виникла на тлі світової пандемії: зокрема, МОЗ України назвав три сценарії боротьби з коронвирусом. Лікарі зазначають, що наша країна взяла за приклад розвиток пандемії в Італії. Близько 80% людей в Італії  перехворіє легкими формами. Тому в легких випадках — планують надавати медичну допомогу амбулаторно, в домашній самоізоляції. Решта 20% будуть госпіталізувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!