Головна Новини Політика Скандали.Політика Єрмак проти Лероса: "Тобі доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак проти Лероса: "Тобі доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні"

Глава Офісу президента Андрій Єрмак подав заяви в СБУ та ДБР за фактом розповсюдження нардепом Гео Леросом відеокомпромату проти його рідного брата

29 березня 2020, 18:20 comments3497
Поділіться публікацією:
Єрмак проти Лероса: "Тобі доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні"

Глава Офісу глави держави Андрій Єрмак заявив, що подав заяви в Державне бюро розслідування та Службу безпеки України за фактом опублікованих відеоматеріалів, де його брат Денис Єрмак нібито торгує державними посадами. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Єрмак повідомив, що має намір вимагати об'єктивного та всебічного з'ясування обставин, при которих подібні відео опинилися в розпорядженні народного депутата Гео Лероса, який і сьогодні зробив резонансну заяву.

"Якщо говорити про "червоні лінії", за яким починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов. Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявилися важливішими загальної мети, з якою партія "Слуги народу" йшла на вибори — зробити Україну кращою. Бог тобі суддя", — перестерігає Єрмак колишнього однодумця.

Також він зазначив, що його брат Денис був учасником бойових дій на Донбасі і користується повагою серед побратимів і волонтерів.

"Я і моя сім'я — чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом", — резюмував Єрмак.

Глава Офісу президента уклав, що має намір розібратися, в чиїх саме інтересах Лерос завдає шкоди репутації найближчого оточення президента Володимира Зеленського.

"Рекомендую підготуватися, тому що доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні! Доведеться, хто б за тобою не стояв! Дуже сумно що такий, як ти опинився в партії "Слуга народу" серед багатьох достойних людей, які теж, сподіваюся, дадуть оцінку своїм діям", — підсумував Андрій Єрмак.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерального прокурора Ірину Венедиктову звинуватили у тиску на батька загиблої активістки з Херсона Катерини Гандзюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!