Головна Новини Політика Скандали.Політика «Працюють по методичці»: Єрмак прокоментував скандальні плівки з нібито його братом
commentss НОВИНИ Всі новини

«Працюють по методичці»: Єрмак прокоментував скандальні плівки з нібито його братом

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак сподівається на ефективне розслідування щодо злитих у мережу плівок нібито із його братом Денисом

31 березня 2020, 16:42 comments2286
Поділіться публікацією:
«Працюють по методичці»: Єрмак прокоментував скандальні плівки з нібито його братом

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак назвав злиті у мережу плівки з нібито його братом Денисом спланованою акцією, що направлена проти влади та ОП. Про це глава ОП заявив на брифінгу.

Так, Єрмак вважає за потрібне доручити оцінку дій нардепа Гео Лероса правоохоронним органам.

"Чому звернувся до СБУ і ДБР? Я вважаю, що це є спланована акція. Якщо ви прослідкуєте, як це відбувається, вони по методичці працюють", — заявив Єрмак.

Як сказав глава ОП, плівки були обнародувані саме напередодні засідання ВРУ, де ухвалювали низку важливих законопроектів. За словам Єрмака, Лерос – "інструмент, який використовують люди, які борються з українською владою, з командою президента". Крім того, Єрмак додав, що розслідування має бути ефективнішим, ніж у випадку із записами Гончарука, де досі не має результату.

Нагадаємо, народний депутат Гео Лерос розмістив відео із прихованої камери, де брат голови ОП Андрія Єрмака пропонує призначення за винагороду. Згодом він розповів, звідки у нього з'явилися компрометуючі відео з рідним братом глави Офісу президента, де він "продає" державні посади.

Раніше "Коментарі" писали, що САП відкрила кримінальну справу після публікації відео, на якому нібито брат глави Офісу президента Андрія Єрмака роздає топ-посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!