Головна Новини Політика Скандали.Політика "Плівки Єрмака": нардепи від "Слуги народу" вимагають дізнатися позицію Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Плівки Єрмака": нардепи від "Слуги народу" вимагають дізнатися позицію Зеленського

Депутати фракції "Слуга народу" просять про зустріч з президентом Володимиром Зеленським і главою його Офісу Андрієм Єрмаком, щоб обговорити скандал з плівками Гео Лероса

2 квітня 2020, 15:58 comments2675
Поділіться публікацією:
"Плівки Єрмака": нардепи від "Слуги народу" вимагають дізнатися позицію Зеленського

Народні депутати з фракції "Слуга народу" вимагають зустрічі з Володимиром Зеленським і головою Офісу гаранта Андрієм Єрмаком в зв'язку зі скандалом, який ініціював безпартійний парламентарій Гео Лерос, опублікувавши відеоматеріали, де брат Єрмака розпродає державні чини. Про це передає агентство "РБК-Україна".

За інформацією агенства, інсайдер всередині фракції повідомив, що кілька нардепів звернулися з проханням про зустріч із Зеленським. За словами співбесідників РБК-Украина, поки невідомо, коли така зустріч може відбутися. При цьому окремі депутати вважають за доцільне запросити за зустріч керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

"Моя позиція — почути пана Єрмака, щоб розібратися, що відбувається", — передає "РБК" слова джерела з "Слуги народу".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Гео Лерос, який опублікував скандальні плівки повідомив про певному давлении з боку державних силових структур. За словами народного депутата, він вирушив за молоком, коли до нього в квартиру "накрила" СБУ , тому його не було вдома. Але Лерос вже відправив до представників Служби безпеки України свого адвоката.

"Єрмак, коли мені чекати ДБР і прокуратуру? І скажи нехай бахіли беруть. Це не перше квітня, а повний п****ц", — серед іншого написав Гео Лерос.

У свою чергу, президент Володимир Зеленський поки ніяк не відреагував на цей скандал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!