Головна Новини Політика Скандали.Політика В Офісі генпрокурора Ілля Ківа замість відповіді на питання, коли посадять Стерненко, отримав повістку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі генпрокурора Ілля Ківа замість відповіді на питання, коли посадять Стерненко, отримав повістку

Народний депутат від партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа впевнений, що влада намагається незаконно позбавити Петра Порошенка і Сергія Стерненко від кримінальної відповідальності

5 квітня 2020, 14:39 comments4081
Поділіться публікацією:
В Офісі генпрокурора Ілля Ківа замість відповіді на питання, коли посадять Стерненко, отримав повістку

У п'ятницю, 4 квітня, народний депутат України від партії "Опозиційна платформа – За життя", член Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ілля Ківа прибув в Офіс генерального прокурора Ірини Венедиктової, щоб з перших рук отримати інформацію про те, коли будуть підписані підозри п'ятому президенту України Петру Порошенку та одеському праворадикальному активісту Сергію Стерненко. Про це повідомляється в прес-службі партії.

За повідомленням однопартійців, щоб не давати відповідь на це принципове питання, в Офісі генерального прокурора спробували "змінити тему" – організувати незаконне вручення підозри Іллі Ківі, підставою для якого став побутовий конфлікт народного депутата з ветераном АТО Михайлом Майманом, який перейшов у бійку.

На переконання соратників Ківи, такий підхід і реакція прокурорів на законне питання є очевидною спробою піти від прямої відповіді і вигородити Порошенко і Стерненко, які, знову ж таки на переконання членів "ОПЗЖ", повинні переслідуватися строго за кримінальним кодексом.

"Подія є черговим доказом того факту, що українська влада для спільного антинародного голосування за закон про продаж земель сільськогосподарського призначення уклала союз з політичною силою Петра Порошенко "Європейська солідарність" і буде захищати його від кримінального переслідування всіма засобами, в тому числі і надаючи прямий тиск на представників принципових політичних сил, які продовжують добиватися притягнення злочинців до відповідальності", — впевнені в парламентській політсилі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардепу Іллі Ківі було вручено підозру по 1 ч.. ст. 122 КК України у зв'язку з бійкою, яку політик ініціював в одному з київських ресторанів в центрі столиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!