Головна Новини Політика Скандали.Політика "Плівки Єрмака": Лерос звинуватив главу Офісу президента у брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Плівки Єрмака": Лерос звинуватив главу Офісу президента у брехні

Нардеп, який опублікував скандальні плівки Єрмака", продовжує боротьбу з "корупцією і кумівством" у політиці

7 квітня 2020, 19:59 comments3288
Поділіться публікацією:
"Плівки Єрмака": Лерос звинуватив главу Офісу президента у брехні

Народний депутат Гео Лерос, який здобув широку популярність після опублікованих так званих "плівок Єрмака", заявив, що викриває брехню глави Офісу президента Андрія Єрмака. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Шановні народні депутати, я обіцяв, що викрию брехня Єрмака, тому прошу ознайомитися. На фракції депутати запитали у Єрмака чому він мені мстить кримінальних справах, на що він вам всім збрехав при президентові, що справи відкриті мене давно", — зазначив Лерос в повідомленні.

Після цього нардеп навів послідовні події, які передували його кримінального переслідування, пов'язаного зі справою брата Єрмака.

Також Лерос закликав інших депутатів Верховної Ради бути уважними до цього процесу, оскільки сьогодні "жертвою брехливих звинувачень став сам Лерос, а завтра — нею може бути хто-завгодно з будь-якої фракції".

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишні колеги по фракції Гео Лерос в "Слуги народу" зажадали від президента Володимира Зеленського висловити свою позицію у зв'язку з опублікованими компроматом на главу його Офісу Андрія Єрмака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!