Головна Новини Політика Скандали.Політика «Це неприпустимо»: Грузія категорично проти призначення Саакашвілі в український Кабмін
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це неприпустимо»: Грузія категорично проти призначення Саакашвілі в український Кабмін

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія і спікер парламенту Арчіл Талаквадзе прокоментували інформацію про те, що посол Грузії в Україні може бути відкликаний після призначення Михаїла Саакашвілі

24 квітня 2020, 17:22 comments8539
Поділіться публікацією:
«Це неприпустимо»: Грузія категорично проти призначення Саакашвілі в український Кабмін

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія заявив, що призначення в якості віце-прем'єр-міністра України Михаїла Саакашвілі допустити не можна. Про це пише грузинський портал MCM.

Так, Гахарія закцентував на тому, що в Грузії Саакашвілі засуджений і перебуває в розшуку, тому його призначення в Кабмін України – "є категорично неприйнятним". Якщо ж це станеться, то з боку Грузії буде відповідна реакція.

"Ми ще не відкликали посла, але якщо таке рішення буде прийнято, ми, звичайно, принаймні, викличемо посла для консультацій", — сказав Гахарія.

Спікер парламенту Арчіл Талаквадзе зазначив, що незважаючи на стратегічне співробітництво і дружні відносини між Грузією і Україною, це рішення буде категорично неприйнятним і незрозумілим для Грузії.

Нагадаємо, колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі розглядається кандидатом у віце-прем'єр-міністри реформ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що посла Грузії в Україні відкликали на тлі можливого призначення в Кабмін Шмигаля Михаїла Саакашвілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://mcm.ge/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!