Головна Новини Політика Скандали.Політика «Свято» 26 квітня: Тищенко в прямому ефірі оскандалився на тему Чорнобиля (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Свято» 26 квітня: Тищенко в прямому ефірі оскандалився на тему Чорнобиля (відео)

Нардеп Микола Тищенко назвав річницю Чорнобильської трагедії «святом»

25 квітня 2020, 20:44 comments4132
Поділіться публікацією:








«Свято» 26 квітня: Тищенко в прямому ефірі оскандалився на тему Чорнобиля (відео)

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко назвав "святом" День пам'яті Чорнобильської катастрофи 26 квітня. Це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

"Хочу нагадати, що 26 квітня буде свято, дуже велике, дуже важливе свято. Це трагедія, Чорнобильска катастрофа", — сказав Тищенко в прямому ефірі.

Варто відзначити, що нардеп закликав привітати ліквідаторів, вклонитися в ноги тим, хто багато років тому захищав Україну від катастрофи. Додамо, що журналісти поправили нардепа, мовляв, трагедія не може називатися святом. І Тищенко визнав, що обмовився.


Нагадаємо, депутат прийшла в Раду в масці лисиці та нарвалася на критику. Фотографія не залишилася без уваги користувачів соцмереж.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український боксер Олександр Усик знову потрапив у скандал. Цього разу через Сталіна, а точніше через фото, де спортсмен з посмішкою позує біля стіни з написом "Viva Stalin". При цьому ще й показує жест — так звану "козу", яка може сприйматися як символ схвалення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!