Головна Новини Політика Скандали "Правозахисники - це про інше": Венедиктова розкритикувала активістів, які протестують через "справу Гандзюк"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Правозахисники - це про інше": Венедиктова розкритикувала активістів, які протестують через "справу Гандзюк"

Вчора під багатоквартирним будинком генпрокурора Ірини Венедиктової пройшли протести з вимогою відправити її у відставку через необ'єктивне розслідування справи про вбивство Каті Гандзюк

28 квітня 2020, 13:59 comments2288
Поділіться публікацією:
"Правозахисники - це про інше": Венедиктова розкритикувала активістів, які протестують через "справу Гандзюк"

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова відреагувала на масові протести активістів акції "Хто вбив Катю Гандзюк?", які пройшли вчора біля її будинку і Офісу президента у зв'язку з раптовим завершенням розслідуванням причетність голови Херсонської облради до смертельного нападу на Катерину Гандзюк та передачею справи в суд. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, висловивши свою особисту позицію.

Венедиктова переконана, що учасники протестів вели себе непристойно, маніпулюючи ситуацією і вносячи сумнів у нормальний хід слідства.

"Правозахисники не приходять волати на дитячі майданчики, не плюють в пісочниці, не лякають пенсіонерів.. Правозахисники — це зовсім про інше", — зазначено в повідомленні.

Генпрокурор зазначила, що зазначених активістів не турбують всі обставини "справи Гандзюк", вони вимагають від органів слідства тільки підтвердження особистої точки зору на цей резонансний злочин.

"Ви хочете правди? — Почався процес ознайомлення з матеріалами слідства", — уклала Венедиктова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, что слідчі органи завершили розслідування у справі про причетність Владислава Мангера - голови облради Херсона — до вбивства активістки і радникові міського голови Катерини Гандзюк, що викликало просто бурю обурення серед усіх, хто більше двох років пильно стежить за цією справою і переконаний, що саме Мангер і дві людини з його оточення були зацікавлені в усуненні Каті і замовили його.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!