Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп Тищенко зробив висновки після скандалу з рестораном "Велюр"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Тищенко зробив висновки після скандалу з рестораном "Велюр"

Депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко звернувся до Кабміну у зв'язку із занепадом малого і середнього бізнесу на карантині

28 квітня 2020, 19:52 comments4193
Поділіться публікацією:
Нардеп Тищенко зробив висновки після скандалу з рестораном "Велюр"

Парламентарій від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко, чий ресторан "Велюр" потрапив під пильну увагу журналістів, закликав уряд на чолі з прем'єром Денисом Шмыгалем терміново розробити систему для відкриття малого та середнього бізнесу до завершення карантину і повного придушення пандемії COVID-19. Про це політик написав на своїй сторінці в Instagram.

Так, за словами нардепа і власника ресторану в центрі Києва, уряду потрібно рятувати малий і середній бізнес, який буквально гине в умовах карантину, який може тривати невідомо скільки. Тищенко переконаний, що українським підприємцям необхідні послаблення і можливість працювати, щоб вижити.

"У містах на ринках торгують не лише фермери, як прийнято вважати — це та ФОП, і навіть невеликі компанії, часто це сімейний бізнес. Чому великі маркети працюють, збираючи в закритому приміщенні сотні людей, а ринки ми навіть не плануємо відкривати? Чому кава на Оболонській набережній або в Макдональдс можна взяти з собою, а маленька кав'ярня, що дотримує всі заходи безпеки закрита?", — раптово запитав нардеп.

Також Тищенко зазначив, що вдячний розслідування журналістів, які націлені на торжество справедливості і рівних умов роботи для всіх.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп Микола Тіщенко відповів на звинувачення у пресі, що нібито його ресторан у Києві продовжує роботу під час карантину як ні в чому не бувало.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!