Головна Новини Політика Скандали.Політика Політолог: "Медведчук викрив біолабораторії США, американці не були до цього готові"
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог: "Медведчук викрив біолабораторії США, американці не були до цього готові"

На думку політолога Олександра Зубченка, Пентагон США не очікував, що до його експериментів в Україні поставляться з високою уважністю і професіоналізмом

29 квітня 2020, 19:56 comments4794
Поділіться публікацією:
Політолог: "Медведчук викрив біолабораторії США, американці не були до цього готові"

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук явно спантеличив Пентагон США, коли викрив американське посольство в спробі видалити компрометуючі матеріали зі свого сайту. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний експерт Олександр Зубченко.

На переконання експерта, американці явно були не готові до того, що всі їх дії відслідковуються і фіксуються експертами, професійно розбираються в проблематиці роботи біолабораторій Пентагону.

"Тому вони спрацювали халтурно: сторінка з документом під назвою Biological Threat Reduction Ргодгампоявилась на сайті посольства лише 9 квітня 2020 року. За три дні до реєстрації депутатського запиту Медведчука і Кузьміна з приводу біолабораторій в секретаріаті Верховної Ради", — пише Зубченко.

Далі він пояснює, що посольство США видалило з програми роботи біолабораторій пункт "консолідація особливо небезпечних патогенів у сучасних спорудах III-го рівня біобезпеки, а цей рівень стосується небезпечних вірусів і хвороб.

"Чому американці видалили цей пункт? Перш за все, у світлі офіційного визнання факту наявності в Україні військових лабораторій США, курирування посольством мінімум двох лабораторій передостаннього класу захисту побічно підтверджує можливість проведення експериментів з збудниками максимального рівня небезпеки. Якщо є третій клас захисту, то може бути й інший, більш високий, вірно?", — позначив Зубченко.

Політолог упевнений, що подібні експерименти з живими організмами не виключають і проведення дослідів над людьми, тому Віктор Медведчук навмисне затіяв системну гру, щоб вивести США на визнання власної участі в сумнівних процесах.

"І головне питання: яка ще шокуюча інформація може вилізти на поверхню? Разом з Медведчуком очевидно працює команда експертів, яка має цікавим матеріалом. Явно почалася метушня в американському посольстві", — завершує публікацію аналітик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли, що Віктор Медведчук готовий внести оплату за тестування українців на наявність коронавіруса за сценарієм Австрії з власних коштів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!