Головна Новини Політика Скандали.Політика Допит мера Черкас перенесли
commentss НОВИНИ Всі новини

Допит мера Черкас перенесли

Допит мера Черкас Анатолія Бондаренка щодо ослаблення карантину повинен бути відбутися сьогодні, 4 травня

4 травня 2020, 10:10 comments2155
Поділіться публікацією:
Допит мера Черкас перенесли

Допит мера Черкас, призначений на понеділок, 4 травня, скасували. На коли саме його перенесли — невідомо, повідомив на своїй сторінці у Facebook радник Анатолія Бондаренка — Станіслав Коломієць.

Повістка Анатолієві Бондаренку прийшла ще 1 травня. Це сталося після того, як Черкаси, незважаючи на постанови Кабінету міністрів, вирішили пом'якшити карантин у місті. Таке рішення прийняли під час засідання міського виконкому. 

Допит у поліції призначили на 4 травня. Радник Бондаренко вирішив зібрати прихильників мера під управлінням поліції, де і повинні були допитувати міського голову у справі про скасування карантинних обмежень. Коломієць припустив, що саме через це допит вирішили скасувати. Нібито поліцейські хочуть уникнути масової акції протесту.

До речі, те, що допиту в понеділок, дійсно, не буде підтвердили і в обласній поліції. Не виключають, що з чиновниками мерії зустрінуться вже після скасування карантину в Україні.

Нагадаємо, що пом'якшити карантинні обмеження у Черкасах вирішили 30 квітня. Як пояснили міські чиновники, про це попросили місцеві бізнесмени, які бояться втратити свій бізнес. Зокрема, в місті дозволили працювати будівельним і квітковим магазинам, салонам краси, ринкам і т. д.

У поліції після цього розпочали кримінальне провадження, так як вважають, що подібне рішення може нести загрозу інфекційній безпеці і сприятиме поширенню коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!