Головна Новини Політика Скандали НАБУ порушило кримінальну справу проти Венедиктової
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ порушило кримінальну справу проти Венедиктової

Генерального прокурора Ірину Венедиктову підозрюють у приховуванні майна в декларації

4 травня 2020, 18:59 comments3090
Поділіться публікацією:
НАБУ порушило кримінальну справу проти Венедиктової

Національне антикорупційне бюро порушило кримінальну справу проти голови Офісу генпрокурора Ірини Венедиктової за підозрою в приховуванні нажитого майна під час заповнення електронної декларації про доходи. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на відповідь прес-служби НАБУ на відповідний запит.

"За результатами розгляду повідомляємо, що на підставі ухвали слідчого судді Вищого антикорупційного суду України від 24.04.2020 детективи Національного бюро внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань", — зазначається в повідомленні.

Відзначається, що ВАКС розглянув скаргу відомого активіста Сергія Стерненко про можливий факт приховування Венедиктовою частини майна від держави. Сама заява від нього надійшло до суду після виходу інтерв'ю генпрокурора, де Венедиктова чітко дала зрозуміти, що Стерненко підлягає суду за вбивство або вбивство з необережності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві заочно заарештували і побіжного екс-главу держави Віктора Януковича, який проходить ще по одній кримінальній виробництва, а саме — узурпація влади в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!