Головна Новини Політика Скандали.Політика "Велюр" нічому не вчить: ЗМІ помітили клієнток в салоні краси дружини нардепа Тищенко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Велюр" нічому не вчить: ЗМІ помітили клієнток в салоні краси дружини нардепа Тищенко

Проект "Гроші" випустив чергове розслідування, де фігурує дружина Тищенко Алла Барановська, як порушник національного карантину

5 травня 2020, 16:03 comments3587
Поділіться публікацією:
"Велюр" нічому не вчить: ЗМІ помітили клієнток в салоні краси дружини нардепа Тищенко

Київський салон краси, який належить дружині народного депутата від фракції "Слуга народу" Олександра Тищенка, який встиг оскандалитися з порушенням карантину в ресторані "Велюр", Аллі Барановсьій, також продовжує частково працювати і отримує прибуток у період заборони через пандемію. Про це стверджують журналісти телепроекту "Гроші", що випустили чергове розслідування.

Так, згідно з одержаними матеріалами, салон Барановської не надає прямих послуг від майстрів-перукарів та манікюрниць, але продає товари професійної салонної косметики своїм постійним клієнткам, які відвідують будівлю салону навіть без захисної маски.

При цьому на офіційному сайті мережі салонів і магазинів косметики, яка належить дружині Тищенко, зазначено, що всі товари продаються виключно в онлайн-режимі і прямих контактів з покупцями працівників галузі краси немає.

Барановська, за словами кореспондентів проекту, відмовилася давати коментарі з цього приводу, пославшись на достаток журналістів під стінами її столичних закладів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський зробив суворий догану народному депутату Олександру Тищенко, який опинився в центрі скандалу з рестораном "Велюр", який незважаючи на карантин, продовжив працювати "для своїх".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!