Головна Новини Суспільство події Синоптик рассказала, где в Украине похолодает уже завтра
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик рассказала, где в Украине похолодает уже завтра

У північних регіонах температура повітря впаде до +10

22 вересня 2019, 17:06 comments2104
Поділіться публікацією:
Синоптик рассказала, где в Украине похолодает уже завтра

Завтра, 23 вересня, погода по Україні обіцяє бути переважно теплою і сонячною, але в деяких регіонах похолоднішає і до +10. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

"На Заході і Півдні буде просто розкіш, + 18 + 23 градуси. А ось на решті території похолодає до + 12 + 17 градусів, а на Чернігівщині, Сумщині, Харківщині іноді навіть до +10 градусів", — зазначено в повідомленні синоптика.

Важливо відзначити, що ні в столиці, ні в інших областях не передбачається вологість і опади, а це значно спрощує можливість підібрати речі з гардероба в перший робочий день тижня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про тяжкі наслідки урагану в Тбілісі. Так, в Грузії ураганний вітер швидкістю близько 27 м / сек повалив дерева, позривав дахи з будинків, пошкодив лінії електропередачі в Тбілісі і в місті Руставі, також постраждали двоє людей. За інформацією Служби з управління надзвичайними ситуаціями МВС Грузії, на вулиці Долідзе в Сабурталінському районі Тбілісі велике дерево впало на двох чоловіків. Вони доставлені в міське медичний заклад.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!