Головна Новини Суспільство події Погоня зі стріляниною в Дніпрі: у мережі з'явилося відео переслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

Погоня зі стріляниною в Дніпрі: у мережі з'явилося відео переслідування

11 екіпажів поліції гналися за легковиком, по якому відкрили вогонь

10 жовтня 2019, 10:24 comments4419
Поділіться публікацією:
Погоня зі стріляниною в Дніпрі: у мережі з'явилося відео переслідування

У Дніпрі вночі 9 жовтня патрульні поліцейські вели переслідування автомобіля Skoda, в салоні якого знаходилися передбачувані учасники розбійного нападу. Щоб зупинити легковик, по його колесам довелося відкрити вогонь зі зброї, повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

У мережі з'явилося відео переслідування легковика. На записі з камер відеоспостереження видно, як водій Skoda мчав по місту на значній швидкості. При цьому, як відзначають копи, він не реагував на вимоги зупинитися. За автомобілем гналися цілих 11 екіпажів поліції. У кінцевому рахунку, правоохоронцям довелося відкрити вогонь зі зброї по колесах авто. Тільки тоді водій зупинився.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Полтавському шосе екіпаж патрульних помітив чоловіка в закривавленому одязі. Під час бесіди з'ясувалося, що біля одного з магазинів на вулиці Передовій на нього напали, наділи на голову пакет та побили. Після цього заштовхали потерпілого в його ж автомобіль Skoda та вивезли до кар'єру. Там чоловіка знову побили, забрали його мобільний телефон та гроші, а потім зникли на авто у невідомому напрямку.

Згодом громадян, які підозрюються в нападі на чоловіка, затримали та доставили в Амур-Нижньодніпровське відділення поліції. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Встановлюються всі обставини події.

Фото / відео: Інформатор / Дніпро



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!