Головна Новини Суспільство події Добровольці вивезли зброю з Золотого
commentss НОВИНИ Всі новини

Добровольці вивезли зброю з Золотого

Зброю було вивезено з Золотого добровільно після спілкування з президентом і за участю правоохоронців

27 жовтня 2019, 23:48 comments5812
Поділіться публікацією:
Добровольці вивезли зброю з Золотого

Легальне зброя, яке перебувало у добровольців, які воюють на позиціях Золотом, було вивезено на контрольовані МВС склади. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на Телеграм-канал президента Володимира Зеленського.

"За результатами зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та бесіди з поліцією, ветерани-добровольці, які знаходяться в Золотому-4 з легальним власною зброєю вивезли його", — йдеться в повідомленні.

Зараз в районі підготовки до розведення військ в зоні ООС, зокрема Золоте-4 та Катеринівка, знаходиться група волонтерів без зброї.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про зустріч глави держави Володимира Зеленського з добровольцями штабу "Азов", в результаті якого в мережі розгорівся скандал, у зв'язку з досить зневажливим тоном гаранта до захисника України, який, втім, виступив проти виконання офіційного наказу про виведення військ з Золотого.

"Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав — зброя прибери. А ти мене не перекладай на акції", — випалив Зеленський у відповідь на звернення бійця про стихійних мітингах "Ні капітуляції".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!