Головна Новини Суспільство події "Щоб ти здох": у "Слуги народу" ініціювали розслідування проти стріму з погрозами Зеленському Федини і Звіробій
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щоб ти здох": у "Слуги народу" ініціювали розслідування проти стріму з погрозами Зеленському Федини і Звіробій

Нардеп від "Євросолідарності" і волонтер в прямому ефірі ображали і погрожували Володимиру Зеленському смертю

28 жовтня 2019, 13:11 comments15742
Поділіться публікацією:
"Щоб ти здох": у "Слуги народу" ініціювали розслідування проти стріму з погрозами Зеленському Федини і Звіробій

Фракція "Слуга народу" має намір звернутися в правоохоронні органи у зв'язку з образливим відеороликом народного депутата від фракції "Європейська солідарність" Софії Федини та волонтера Марії Звіробій на адресу президента України Володимира Зеленського. Про це передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми справді обурені і звертаємося до правоохоронних органів розібратися, і просимо прокоментувати фракцію "Європейська солідарність" цю ситуацію", — заявив сьогодні перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

Зазначимо, що Звіробій і Федина в суботу, 26 жовтня, провели у Facebook 45-хвилинний стрім, де звернулися до українського гаранта Володимира Зеленського з нагоди його спілкування з добровольцями в Золотом. Жінки використовували ненормативну лексику, звинувачували президента в проросійській  позиції, а також припустили, що він закінчить не своєю смертю.

Так, на думку волонтера Звіробій, різниця між президентами Порошенко та Зеленським полягає в тому, що опоненти п'ятого президента хотіли посадити його у в'язницю, а ось нинішньому гаранту бажають смерті. Вона підкреслила, що сподівається, що в свій наступний приїзд на Донбас, Володимир Зеленський зіткнеться з реальною загрозою фізичної ліквідації. Все це патріотка викладала, використовуючи вкрай зневажливий тон і ненормативну лексику.

" target="_blank">

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що, незважаючи на розбіжності добровольців Золотом з наказом Володимира Зеленського про розведення сил, бійці все ж вивезли зброю з зазначеної території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!