Головна Новини Суспільство події Подробиці замаху на бізнесмена: загинув 40-річний поліцейський
commentss НОВИНИ Всі новини

Подробиці замаху на бізнесмена: загинув 40-річний поліцейський

Одна з версій вибуху - бізнес-розборки

7 листопада 2019, 13:05 comments2979
Поділіться публікацією:
Подробиці замаху на бізнесмена: загинув 40-річний поліцейський

У поліції розповіли подробиці резонансної справи про вибух авто на Брест-Литовському шосе, в результаті якого один чоловік помер до приїзду швидкої і ще двоє отримали поранення. Так, загиблим виявився 40-річний поліцейський, який охороняв власника "Мерседеса" за договором. Що ж стосується самого господаря авто, ним виявився 57-річний підприємець, ім'я якого копи не називають. Але, як повідомляють ЗМІ, вчинили замах на життя відомого в Україні та РФ бізнесмена Ігоря Сало директора великої фармацевтичної компанії. Третій потерпілий – 34-річний водій – зараз знаходиться в стаціонарі з численними травмами.

Правоохоронці розглядають кілька версій події, але головна з них пов'язана саме з бізнесом Сало. У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства: винним загрожує 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Зараз тривають слідчо-оперативні дії та пошук мотоцикліста, який, ймовірно, і кинув гранату на дах авто. Як раніше повідомляли "Коментарі", вчора о 21:40 у столиці прогримів вибух. Загинув охоронець, якому в результаті вибуху відірвало голову.

До речі, за інформацією низки українських ЗМІ, ім'я бізнесмена згадувалося в розслідуваннях корупційних схем, а також пов'язано зі світською левицею і "Міс Україна-1995" Владою Литовченко: нібито з нею у Ігоря Сало були романтичні стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!