Головна Новини Суспільство події Затримали підозрюваних в обстрілі авто Соболєва, - экс-нардеп Мосійчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримали підозрюваних в обстрілі авто Соболєва, - экс-нардеп Мосійчук

За інформацією екс-нардепа Мосійчука, підозрювані - це двоє молодих людей

2 грудня 2019, 12:15 comments2778
Поділіться публікацією:
Затримали підозрюваних в обстрілі авто Соболєва, - экс-нардеп Мосійчук

Затримали зловмисників, які обстріляли авто депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва вчора, 1 грудня, в центрі Києва. Про це повідомив колишній народний депутат Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі.

"Затримані двоє підозрюваних у вчорашньому замаху на В'ячеслава Соболєва і вбивстві його дитини. Це досить молоді хлопці і вони вже дають свідчення...", — повідомив Мосійчук.

У головному управлінні Національної поліції в Київській області кореспонденту "Коментарів" інформацію поки що підтвердити не змогли. Слідчі наразі збирають всі подробиці події, що сталася.

Нагадаємо, що 1 грудня в центрі столиці сталася стрілянина. Невідомі відкрили вогонь по машині В'ячеслава Соболєва. Проте куля поранила сина депутата, який сидів у салоні. Трирічного хлопчика забрала машина "швидкої допомоги", але через серйозне поранення малюк помер ще дорогою в лікарню. Пізніше про смерть дитини написала його хрещена, якою виявилася співачка Ірина Білик. Потім в ЗМІ з'явилися неоднозначні подробиці про те, кому належить машина, в якій у момент події і перебувала сім'я Соболєвих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!