Головна Новини Суспільство події Розстріл авто депутата Київоблради Соболєва: у поліції розповіли подробиці затримання злочинців
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріл авто депутата Київоблради Соболєва: у поліції розповіли подробиці затримання злочинців

Злочинці стріляли з орендованого будинку — це стало відомо завдяки визначенню траєкторії польоту кулі

2 грудня 2019, 16:34 comments2517
Поділіться публікацією:
Розстріл авто депутата Київоблради Соболєва: у поліції розповіли подробиці затримання злочинців

Правоохоронці, які займаються розслідуванням вбивства 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, встановили, що злочинці вели вогонь з орендованого будинку. Це стало відомо завдяки вивченню траєкторії польоту кулі. Про це повідомив глава Національної поліції України Ігор Клименко.

Як стало відомо, під час розслідування злочину і встановлення осіб, причетних до вбивства, поліцейські опитали можливих свідків пригоди, а також зняли записи з камер відеоспостереження. Крім того, експерти визначили траєкторію польоту кулі і визначили, звідки міг вестися вогонь. Як з'ясувалося, злочинці стріляли з орендованого будинку. Затримали підозрюваних сьогодні вранці. Вже відомо, що вбивцям 18 і 19 років.

"Поліція розглядає кілька версій події: сімейно-побутові проблеми, фінансово-господарська діяльність, а також професійна діяльність громадянина (на якого було скоєно замах, — ред.)", — повідомив Ігор Клименко.

Поліцейські зараз займаються встановленням інших осіб, причетних до злочину. Підозрюваним загрожує довічне ув'язнення.

У свою чергу екс-нардеп Ігор Мосійчук у своєму тelegram-каналі опублікував фото з камери відеоспостереження, на якій видно хлопця, який імовірно є виконавцем замаху на вбивство.

rtHFfF-FdYuLKonR79AXv4BS0.jpg

Раніше портал "Коментарі" писав, що в центрі Києва обстріляли машину депутата, загинула дитина. Подія сталася 1 грудня близько 17:00 в центрі Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!