Головна Новини Суспільство події Вбивство сина депутата: суд відправив за ґрати другого підозрюваного
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство сина депутата: суд відправив за ґрати другого підозрюваного

Суд проходив у закритому режимі

4 грудня 2019, 17:51 comments1832
Поділіться публікацією:
Вбивство сина депутата: суд відправив за ґрати другого підозрюваного

Шевченківський районний суд на засіданні сьогодні, 4 грудня, заарештував другого підозрюваного у вбивстві сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва 3-річного Олександра. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Підозрюваний був заарештований на два місяці без права внесення застави.

"Прокурор Максим Червоний повідомив, що у судовому засіданні підозрювані показів не давали, але проти задоволення клопотання про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою не заперечували... Вчора за участі підозрюваних були проведені слідчі експерименти, але їх результати поки що не можна розголошувати в інтересах слідства", — додала речник прокуратури.

Максимець також нагадала, що судові засідання про обрання запобіжного заходу двом підозрюваним у вбивстві Олександра Соболєва проходили в закритому режимі.


Як повідомляв сайт "Коментарі", 1 грудня скоєно замах на депутата Київської облради, бізнесмена В'ячеслава Соболєва. В результаті, загинув його 3-річний син. Дружина депутата Інна Соболєва розповіла подробиці злочину.

За підозрою у вбивстві було затримано двоє молодих людей, які воювали в УДА. Один з них був заарештований за рішенням суду. МВС показало з якої зброї зробили смертельний постріл в трирічного Олександра Соболєва.

В'ячеслав Соболєв назвав людей, яких вважає замовниками замаху на себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!